Monday, April 12, 2010

Kursus Intensif Kreativiti dan Inovasi

Inovasi memerlukan kreativiti. Kebanyakan masayarakat di negara ini masih lagi mempersoalkan tahap kreativiti dalam diri mereka.Kreativiti boleh dipelajari dan bukan semata-mata diwarisi.

Saya telah menghasilkan modul latihan intensif kreativiti untuk mencungkil bakat kreativiti individu. Kursus ini disasarkan kepada guru-guru sekolah serta tenaga pengajar dan pensyarah di institusi pengajian kerana diharapkan guru-guru nanti mampu mencurahkan ilmu kreativiti kepada para pelajar mereka.

Dengan ilmu yang diperolehi, anda mampu untuk menghasilkan produk inovasi khususnya untuk menyertai Pertandingan Rekacipta yang dijalankan saban tahun.

Kursus intensif sehari ini boleh dijalankan disekolah/institusi 1anda dari pukul 9 pagi hingga 4 petang. Kursus dijalankan secara hands-on dimana guru-guru akan mempelajari teknik kreativiti yang sebenar.

Kursus intensif ini tidak memerlukan sebarang latarbelakang teknikal.

Kepada sekolah-sekolah serta Institusi Pengajian yang berminat untuk menjalankan kursus ini ditempat anda, sila hubungi saya di talian 019-3721449 untuk keterangan lanjut.