Tuesday, July 6, 2010

ALAT PENGGERA KESELAMATAN INOVASI TERKINI

alat penggera rumah terkini
Tajuk pada posting kali ini agak berbeza dari kebiasaan. Saya rasa tajuk ini amat perlu diketengahkan kerana terlalu banyak kegiatan pecah rumah kebelakangan ini yang bukan sahaja melibatkan kehilangan harta tetapi sehingga ketahap pertaruhan nyawa. Saya pasti ramai yang bersetuju bahawa kehilangan harta benda boleh dicari tetapi kehilangan nyawa tidak ada gantinya

Pencuri pada hari ini terlalu terdesak dan sanggup merogol serta membunuh apabila mereka memasuki rumah.Ia akan meninggalkan trauma berpanjangan kepada mangsa apatah lagi sekiranya insiden tersebut melibatkan anak-anak kita. Sehubungan itu, saya telah membangunkan satu alat penggera yang amat mudah digunakan. Hanya sangkutkan alat ini ditombol pintu anda sebelah dalam. Apabila anda sekeluarga masuk tidur, ON kan penggera ini.

PENGGERA INI AKAN BERBUNYI SEBELUM PENCURI SEMPAT MEMEGANG TOMBOL PINTU ANDA!!!

Kesannya, pencuri akan terkejut kerana mereka belum sempat menyentuh tombol dan ini akan membantutkan hasrat mereka memecah masuk rumah anda. Insyallah, secara psikologi, situasi ini akan menyebabkan mereka bertempiaran lari dan menjauhi rumah anda.

Alat ini berfungsi menggunakan bateri 9V. Saya menawarkan produk ini pada harga RM80.00/unit. Pesanan boleh dilakukan melalui email (reformasimindaguru@yahoo.com) atau hubungi saya di talian 019-3721449.